Friday, 28 December 2012

OMG !!

Hello , Bonjour , Hi , Assalamualaikum !
Baca "bismillahirrahmanirrahim" dulu

Guys !! 3 days left and then all of us will be a PMR candidate ! Ohmaigoddd , this is sooo GOOD , good lah sangat .... Abang-abang and kakak-kakak yang hensem and cunn sekalian *muntah sebaldi* korang ingat takkk ? we are the last batch , diulang , the LAST BATCH , bukan last batch duduk dekat sekolah tu sebelum sekolah Sains Dungun tu dirobohkan or what-so-ever  , tapi last batch ambik PMR . "Dear God , the only thing I ask from you is to make us be the best batch everrr"sila nyanyi ikut rythm Dear God-A7X , okay ini merepekk . Jadi main point di sini ialahhh : BE THE BEST , BEAT THE REST . Bereh ? dok kira ah bereh ke dok , aku nok sek mu kabo bereh lakeee , ter-Terengganu seketika , ayat itu khas untuk kanak-kanak Casuarina yang aku sayang gila-II okay ? So , aku nak ingatkan bahawa kita adalah "The new stars in the sky " , so , berapa banyak so lah aku ni . Okay , abaikan . Me wish you luck for PMR !!!

No comments:

Post a Comment