Wednesday, 27 March 2013

Pffffftttt -,-

Whatttt ? The holiday almost over and we still got a lot of things to settle down !

FIRST ! The stack of homeworksssss -,- this is the worst thing everr , why the teacher never understand us ? We need holiday too ,a REAL holiday . A holiday without this damn thing -,-

Ni perkara yang wajib buat before holiday

 Bila tengok list tu and ditranslatekan , nilah hasilnya,homework setinggi gunung Everest yang diletakkan gunung Kinabalu atasnya *ayat hipebola gila -,-

SECOND : Kerja kursus ! Benda ni memang layak digelar benda alah yang menyusahkan -,- Lagi-2 dah jadi PMR candidates yang tersangat lah berjayanya *kutuk diri sendiri . Dahlah jadi carrymark untuk PMR , cam siall jee. Dah tu , bukan satu je , berlambak-lambak pulak tuu . Dengan geo nya , sejarah lagi. yang paling best + cunnya , semua kena HANDMADE , memang tak lah kann . Bengong je -,-


Jadi , conclusionnya , *macam karangan dah ni* tolonglahh buat dengan seikhlas hatiiii :*


-sara :)












No comments:

Post a Comment